Фотографът, който заснема последната снимка на кралица Елизабет II в Балморал,

...
Фотографът, който заснема последната снимка на кралица Елизабет II в Балморал,
Коментари Харесай

На последната си снимка Елизабет II е слаба и със синя ръка, но се усмихва

Фотографът, който снима последната фотография на кралица Елизабет II в Балморал, Шотландия, споделя, че Нейно Величество е " изглеждала доста щастлива " и си напомня този миг като " автентичен ", оповестява Daily Mail.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 80
Джейн Барлоу, фотограф на Press Association, е изпратена да снима кралицата, до момента в който тя приема Лиз Тръс на визита в Балморал като новоизбран водач на Консервативната партия и министър-председател.

Сега фотографията е станала още по-затрогваща. На нея кралицата е снимана за финален път преди гибелта си. В изявление Барлоу споделя за момента, в който е снимала фрагмента. Тя споделя за няколкото мига, в които е била уединено с Нейно величество.

" Бях изпратена в Балморал, с цел да отбелязвам кралската рота. Бях там, с цел да фотографирам по какъв начин кралицата приема новия министър-председател и тъкмо преди Лиз Тръс да влезе в залата, прекарах няколко минути с Нейно Величество. Тогава ѝ направих тази фотография ", споделя Барлоу, представен от Дарик.

" Когато влязох в стаята, дружно с прессекретаря на кралицата, Нейно Величество беше извънредно усмихната. Трябваше да изчакаме оповестяването на Лиз Тръс и през това време тя говореше за времето. Тя разяснява какъв брой мрачно е на открито, тъй като времето се е влошило, изглеждаше в доста положително въодушевление. Очевидно беше доста слаба, само че все пак беше извънредно лъчезарна. Изглеждаше доста щастлива ", споделя фотографката.



Сн. Gettyimages

" След това Лиз Тръс беше публично обявена и влезе в помещението, отиде до Нейно Величество да се здрависат, а моята задача явно беше да снима този миг. Кралицата удостои Лиз Тръс с още една от усмивките си, а аз излязох от стаята. Това бяха няколкото ми къси минути с Нейно Величество във вторник ", споделя още Барлоу.

" Когато върших фотографията, тя не позираше, просто погледна нагоре и се усмихна. А в този момент това е още по-затрогващо, тъй като това е една от последните ѝ фотоси ", добавя тя.

Барлоу разгласява фотографията на персоналния си Instagram профил преди два дни с изложение: " Кралицата чака в гостната преди да одобри Лиз Тръс на визита в Балморал, Шотландия, където предложения новоизбрания водач на Консервативната партия да стане министър-председател и да сформира ново държавно управление. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР